Köpvillkor

Uppdaterad 24 nov 2023

Hej! Tack för att du valde vår webbutik för att handla produkter! Nedan är en lista över våra köpvillkor, så att du kan shoppa hos oss med fullständig trygghet.

1. Beställningar 
Alla beställningar sker enkelt och smidigt genom vår webbutik, och vi skickar en orderbekräftelse så snart din beställning har gått igenom.

2. Priser och betalning
Vi vill göra det enkelt för dig som kund, och därför anges alla priser på vår sida i svenska kronor och inklusive moms. Vi erbjuder betalning via Swish och faktura, så du kan välja det som passar dig bäst.

3. Leverans
Vi vill att du ska ha dina produkter så snabbt som möjligt, och vanligtvis levereras din beställning till ditt närmaste avhämtningsställe inom 3-5 arbetsdagar. Vi skickar också ett e-mail så snart din beställning har skickats, så du vet när du kan förvänta dig att få dina produkter.

4. Ångerrätt och returer
Vi förstår att kunder ibland kan ångra sig och därför erbjuder vi en ångerrätt på 14 dagar efter att du har mottagit din produkt. Du ansvarar själv för fraktavgiften vid returer.

5. Reklamationer
Om du har haft problem med din produkt, tveka inte att kontakta vår kundtjänst via email eller telefon så hjälper vi dig gärna.

6. Personuppgifter
Vi behandlar alltid dina personuppgifter enligt GDPR, så ingen oro där! Ingen information kommer att delas med tredje part.

7. Övrigt
Vi förbehåller oss rätten att ändra priser, korrigera eventuella tryckfel och möta eventuella lagerproblem. Produkterna som visas i vår webbutik är så korrekt avbildade som möjligt, men observera att färgerna kan se annorlunda ut beroende på ditt skärminställningar.

Vi hoppas du känner dig trygg när du handlar i vår webbutik. Tack för att du väljer att shoppa hos oss!

Köpevillkoren för produkter som säljs via vår webbshop presenteras nedan:

1. Beställning
Alla beställningar sker via vår webbshop och bekräftas genom orderbekräftelse.

2. Priser och betalning
Samtliga priser anges i svenska kronor, inklusive moms. Betalning kan ske med Swish eller faktura.

3. Leverans
Leverans sker normalt inom 3–5 arbetsdagar. Produkterna levereras till närmsta utlämningsställe, och du blir meddelad via e-post när din beställning är levererad.

4. Ångerrätt och returer
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit produkten. Returfrakten står kunden för.

5. Reklamation
Vid eventuella reklamationer, vänligen kontakta vår kundtjänst via e-post eller telefon.

6. Personuppgifter
Vi behandlar personuppgifter enligt GDPR. Genom att använda vår webbshop accepterar du behandlingen av dina personuppgifter.

7. Övrigt
Vi förbehåller oss rätten till prisändringar, tryckfel samt eventuella lagersvårigheter. Produkterna i webbshoppen är så långt det är möjligt avbildade på ett rättvisande sätt, men färgnyanser kan skilja sig från verkligheten.